Péntek
2024 Április 19
10:57 AM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Március 2011  »
HKSzeCsPSzoV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 4:38 AM
    Andalúz gazpacho
    Hozzávalók:
    1 fej vöröshagyma2 zöldpaprika
    paradicsom
    1 nagy kígyóuborka
    3 cikk fokhagyma

    1 szelet kenyér
    5 ek. olaj
    2 ek. borecet
    1 csipetnyi őrölt kömény
    1 csipetnyi pirospaprika
    Levesbetét:
    1 kis fej vöröshagyma
    paradicsom
    1 kisebb uborka

    A kenyérszeletet felkockázzuk, majd forró olajban megpirítjuk, és egy mély tálba tesszük. A paradicsomot, zöldpaprikát, uborkát és a hagymát kockákra vágjuk, és a pirított kenyérre szórjuk. Hozzáöntjük az ecetet, majd az összezúzott fokhagymával, pirospaprikával, köménnyel és val ízesítjük. Hozzáöntünk még kb. 6 dl vizet, fedőt teszünk rá, és hűtőbe tesszük néhány órára. Végül leturmixoljuk, és a levesbetétül szolgáló felkockázott zöldségeket hozzáadjuk. Ezután már fogyaszthatjuk is.
    Kategória: Spanyol konyha | Megtekintések száma: 1286 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): spanyol, andalúz, gazpacho | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024