Zöldborsós csirkeragu - 3 Február 2014 - Recepttár - Gasztrokalóz
Kedd
2017 Március 28
4:44 PM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2014 » Február » 3 » Zöldborsós csirkeragu
    10:37 AM
    Zöldborsós csirkeragu
    Hozzávalók:

    1 kg csirkemell
    ½ kg zöldborsó
    2 kis fej vöröshagyma
    1 fej fokhagyma
    étolaj

    bors
    1 ek bazsalikom
    1 ek majoranna
    1 db füstölt kocka
    2 db húsleveskocka
    kb 1 dl tejföl
    kb 1½ ek liszt



    A hagymát félbevágva felszeleteljük és kevés olajon megfuttatjuk. Hozzá passzírozzuk a fokhagymát. Amikor a hagyma kicsit üveges lett, beletesszük, a csíkokra vágott csirkemellet. Miközben buzgón forgatjuk, megsózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk, az alaposan átmorzsolt, bazsalikomot és majorannát. Felöntjük kb 5-6 dl vízzel és beletesszük a borsót, a füstölt kockát és a húsleveskockákat. Kislángon rotyogtatjuk. Amikor már kész, a lisztet simára keverjük a tejfölben - ha szükséges kevés vizet adunk hozzá, hogy folyós legyen - és hozzáadjuk.
    Még egyet rottyantunk rajta és máris tálalható.
    Köretként tetszés szerint adhatunk hozzá azt, amit szeret a család. No persze azért lecsó, krumplipüré, stb, ellenjavallott.
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 492 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): borsó, raguh, agyma, csirke, tejföl | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017