Hétfő
2018 Február 26
2:25 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2013 » Május » 18 » Legényfogó leves
    9:51 PM
    Legényfogó leves
    Hozzávalók:

    1 fej hagyma
    2 evőkanál
    étolaj
    15 dkg leveszöldség
    10 dkg gomba
    40 dkg csirkemell
    10 dkg zöldborsó
    20 dkg csirkemáj
    1 dl tejföl
    1 dl tejszín
    fél citrom leve

    bors


    Az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkocdarabolt leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vágott csirkehúst, felöntöm másfél liter vízzel, sózom, borsozom. Ha a hús félig megpuhult, beleteszem a feldarabolt májat, majd a borsót. Ha készre főtt, tejszínnel és tejföllel dúsítom, és hozzáadom fél citrom levét.
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1000 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): hagyma, legényfogó, zöldség, leves, borsó, máj, tejszín | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2018