Péntek
2024 November 22
3:08 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Május 2013  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 9:51 PM
    Legényfogó leves
    Hozzávalók:

    1 fej hagyma
    2 evőkanál
    étolaj
    15 dkg leveszöldség
    10 dkg gomba
    40 dkg csirkemell
    10 dkg zöldborsó
    20 dkg csirkemáj
    1 dl tejföl
    1 dl tejszín
    fél citrom leve

    bors


    Az apróra vágott hagymát megdinsztelem, hozzáadom a felkocdarabolt leveszöldséget és a gombát, átpirítom. Beleteszem az apróra vágott csirkehúst, felöntöm másfél liter vízzel, sózom, borsozom. Ha a hús félig megpuhult, beleteszem a feldarabolt májat, majd a borsót. Ha készre főtt, tejszínnel és tejföllel dúsítom, és hozzáadom fél citrom levét.
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1900 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): hagyma, legényfogó, zöldség, leves, borsó, máj, tejszín | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024