Kesudiós csirke - 22 Április 2015 - Recepttár - Gasztrokalóz
Szombat
2017 Február 25
1:05 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2015 » Április » 22 » Kesudiós csirke
    3:05 AM
    Kesudiós csirke

    Hozzávalók:

    5-8 dkg kesudió (kb 3 maréknyi)
    2 marék csirkemell apróra vágva
    2 marék nagyobb szeletekre vágott vöröshagyma
    2 gerezd fokhagyma
    szárított csili
    2 szál zöldhagyma
    2 tk csilispaszta
    4 ek világos szójaszósz
    4 ek sötét szójaszósz
    2 ek halszósz olaj
    koriander

    Egyszerre egy adagot készítek , tehát a hozzávalókat felezni kell. Az apróra vágott fokhagymát egy kevés olajon kezdem pirítani, majd teszek bele 1 marék húst. 1-1 ek szójaszószt öntök a húsra. Ha már majdnem kész a hús, hozzáadom a csilipasztát, és megint keverek rajta egyet. Jöhet bele megint egy-egy kanál szójaszósz. Utána mehet bele a hagyma és a kesudió, majd a halszósz. A szószok hozzáadási sorrendje változtatható, ez az általam használt sorrend. Látszik az ételen, ha még valamit hozzá kell adni. Végezetül a 2-3 cm-es szeletelt zöldhagymát kell beletenni, esetleg szárított csilit és koriandert lehet tenni rá.
    Rizzsel tálaljuk.
    (forrás: gasztrotipp)

     

    Kategória: Thai konyha | Megtekintések száma: 256 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): fokhagyma, csirke, hagyma, kesudió, szójaszósz, Chili | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017