Csütörtök
2024 Március 28
2:40 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Április 2012  »
HKSzeCsPSzoV
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • 7:22 AM
    Fázós pulyka
    Hozzávalók:

    1 kg pulykamell
    olaj
    fokhagyma
    majoranna
    bors

    Sörtésztához:
    20 dkg liszt
    2 db tojás

    2-2,5 dl sör


    A pulykamellet megtisztítjuk és vastagabb csíkokra vágjuk, majd a fokhagymás fűszeres olajba alaposan beforgatjuk. Egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk.
    A sörtésztához átszitáljuk a lisztet, beletesszük a sót, a tojásokat és a sörrel csomómentesre keverjük. Ebbe a masszába mártjuk bele a pulykamell csíkokat, úgy, hogy mindenütt befedje. Bő forró olajban kisütjük.
    Tálaláskor rizst, sültkrumplit, párolt zöldséget adhatunk mellé, ízlés szerint.
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 1323 | Hozzáadta:: hardapa | Címkék (kulcsszavak): sörtészta, orly, pulykamell, bundázás | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 1
    1 Unicita  
    0 Spam
    Igeeeeeeeeeeeen, és imádom annyira finom applause biggrin

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2024