Szerda
2017 November 22
6:15 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2012 » Április » 30 » Fázós pulyka
    7:22 AM
    Fázós pulyka
    Hozzávalók:

    1 kg pulykamell
    olaj
    fokhagyma
    majoranna
    bors

    Sörtésztához:
    20 dkg liszt
    2 db tojás

    2-2,5 dl sör


    A pulykamellet megtisztítjuk és vastagabb csíkokra vágjuk, majd a fokhagymás fűszeres olajba alaposan beforgatjuk. Egy éjszakára a hűtőben állni hagyjuk.
    A sörtésztához átszitáljuk a lisztet, beletesszük a sót, a tojásokat és a sörrel csomómentesre keverjük. Ebbe a masszába mártjuk bele a pulykamell csíkokat, úgy, hogy mindenütt befedje. Bő forró olajban kisütjük.
    Tálaláskor rizst, sültkrumplit, párolt zöldséget adhatunk mellé, ízlés szerint.
    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 683 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): sörtészta, orly, pulykamell, bundázás | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 1
    1  
    Igeeeeeeeeeeeen, és imádom annyira finom applause biggrin

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017