Hétfő
2017 Október 23
0:01 AM
NyitólapRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4]Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4]Angol konyha [1]
Arab konyha [4]Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1]Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2]Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1]Cseh konyha [1]
Dán konyha [1]Finn konyha [2]
Francia konyha [6]Görög konyha [4]
Holland konyha [2]Indiai konyha [1]
Japán konyha [3]Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1]Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [46]Mexikói konyha [3]
Német konyha [3]Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9]Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1]Perui konyha [1]
Portugál konyha [1]Román konyha [2]
Spanyol konyha [2]Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1]Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1]Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1]Zsidó ételek [3]
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Háztűznéző [6]
Éttermek, falatozók, büfék őszintén! Akár te is beteheted kedvencedet!
Keresés
Belépés
Kedvencem
A reklám helye

Ajánló
Statisztika
Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Free counters!
WEB STATS
Barátaink:
  • Magyarország dióhéjban
  • Unicita kedvencei
  • hardapa világa
  • Csevegő.net
  • Csevegő.net fórum
  • A Süticsapat weboldala
  • Nyitólap » 2015 » Május » 20 » Bakonyi káposzta
    1:44 PM
    Bakonyi káposzta

    Hozzávalók:

    50 dkg burgonya
    50 dkg savanyúkáposzta
    1 nagy fej lilahagyma
    20 dkg füstöltkolbász
    1 ek pirospaprika
    1 tk ételízesítő
    1 tk fokhagymagranulátum
    1 tk majoranna
    bors


    A lilahagymát apróra vágjuk, a kolbászt felszeleteljük. A kolbászt félig lesütjük, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük Ezután jöhet a pirospaprika, majd felöntjük kb 1 liter vízzel és hozzáadjuk a felkockázott burgonyát és a többi fűszert. Amikor félig megfőtt, a lecsöpögtetett káposztát is hozzátesszük és alaposan elkeverjük. Amikor a burgonya megfőtt, tálalhatjuk. Kenyérrel igazán kitűnő egytálétel.

    Kategória: Saját receptek | Megtekintések száma: 546 | Hozzáadta: hardapa | Tag-ek(kulcsszavak): krumpli, füstöltkolbász, savanyúkáposzta, burgonya | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Copyright MyCorp © 2017