Csütörtök
2024 Április 25
11:46 PM
FőoldalRegisztrációBelépés
Üdvözöllek Vendég | RSS
Honlap-menü
A fejezet kategóriái
Afrikai konyha [4] Albán konyha [1]
Amerikai (USA) konyha [4] Angol konyha [1]
Arab konyha [4] Argentín konyha [3]
Ausztrál konyha [1] Belga konyha [1]
Bolgár konyha [2] Brazil konyha [1]
Chilei konyha [1] Cseh konyha [1]
Dán konyha [1] Finn konyha [2]
Francia konyha [6] Görög konyha [4]
Holland konyha [2] Indiai konyha [1]
Japán konyha [3] Kínai konyha [4]
Koreai konyha [1] Lengyel konyha [2]
Magyar konyha [47] Mexikói konyha [3]
Német konyha [3] Norvég konyha [1]
Olasz konyha [9] Orosz konyha [4]
Osztrák konyha [1] Perui konyha [1]
Portugál konyha [1] Román konyha [2]
Spanyol konyha [2] Svájci konyha [2]
Svéd konyha [1] Szerb konyha [1]
Szlovák konyha [1] Thai konyha [1]
Thaiföldi ételek receptjei
Török konyha [1] Vietnámi konyha [1]
Zsidó ételek [4] Nagyanyáink főzték [6]
Receptek a múltból - Zilahy Ágnes receptjei 1892-ből
Saját receptek [9]
Ide a tagok tölthetik fel saját receptjeiket, amiket ők kreáltak.
Sütemények édességek [8]
A világ minden tájáról
Belépés
Keresés
Naptár
«  Augusztus 2011  »
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Mentett bejegyzések
Statisztika

Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Barátaink:
  • Ingyenes honlap létrehozása
  • uCoz közösségi fórum
  • Ingyenes online játékok
  • Oktatóvideók
  • A legjobb uCoz-os weboldalak

  • Hozzávalók:
    50 dkg feles borsó (zöld, száraz)
    30 dkg sertéscsülök (nyers, nem füstölt)
    25 dkg füstölt szalonna
    50 dkg póréhagyma
    1 db zellergumó
    1 db vastag sárgarépa
    1 csomó zeller zöld
    30 dkg szafaládé (vagy debreceni) megfőzve

    őrölt bors



    A feles borsót leöblítjük és egy éjszakára hideg vízbe áztatjuk, majd leszűrjük. A borsót, a húst és a füstölt szalonnát egy nagy lábasba tesszük és ráöntünk 2 liter vizet. Addig főzzük, amíg fel nem forr. Közben megmossuk a póréhagymát (ha szükséges leszedjük róla a fonn ... Tovább »
    Kategória: Holland konyha | Megtekintések száma: 2170 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Augusztus 06 | Hozzászólások (0)

    Hozzávalók:
    300 g marhalábszár
    300 g füstölt csülök
    150 g lángolt kolbász
    100 g zsír
    200 g burgonya
    150 g vegyes zöldség
    100 g gomba
    100 g vöröshagyma
    50 g reszelt tészta
    150 g zöldpaprika
    paradicsom
    20 g fokhagyma
    5 g kömény

    csöves paprika (ízlés szerint)
    20 g fűszerpaprika 


    Az apró kockára vágott vöröshagymát zsírban átpirítjuk, majd hozzátesszük a zúzott fokhagymát, a köményt, a 2 x 2 cm-es kockára vágott marha lábszárat, a kicsontozott kockára vágott fü ... Tovább »
    Kategória: Magyar konyha | Megtekintések száma: 1111 | Hozzáadta:: hardapa | Dátum: 2011 Augusztus 06 | Hozzászólások (0)

    Copyright MyCorp © 2024